22/02/22 14:18

Commercieel nieuws

En het verkozen telecomproduct van het jaar 2022 is...

Terug naar nieuws index

Slechts enkele maanden na zijn lancering krijgt het 100% digitale merk hey! van Orange Belgium al een belangrijke erkenning, want zijn meest overvloedige aanbod - 25€ voor onbeperkt bellen/sms'en en 40GB data - is verkozen tot Product van het Jaar 2022.

- Het aanbod van hey! scoorde hoog in elke categorie: Aantrekkelijkheid, Waargenomen Innovatie en Aankoopintentie

- Op de Tevredenheid Na het Testen van het aanbod behaalde hey! een score van 7,7

- Het panel omvat meer dan 10.000 klanten

In september 2021 onthulde Orange Belgium zijn nieuwe, 100% digitale merk, hey!, dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van ultra-connected klanten en gebaseerd is op 4 pijlers: 100% digitaal, lage impact, genereus en evolutief. Het merk vond direct zijn publiek en bewees dat er een duidelijke behoefte was aan dergelijke eenvoudige, ongecompliceerde en milieuvriendelijke aanbiedingen, aangezien hey! CO2-neutraal is voor zijn activiteiten, volledig digitaal en met gerecyclede plastic simkaarten.

De kracht van hey!'s waardepropositie heeft nu een belangrijke erkenning gekregen, want het is verkozen tot Product van het Jaar 2022. Een belangrijke mijlpaal, want het is door het publiek zelf toegekend. De consumenten moeten de gepresenteerde producten beoordelen op drie belangrijke criteria: Aantrekkelijkheid, Waargenomen Innovatie en Aankoopintentie en deze eerste analyse wordt dan vervolledigd door een testfase met een steekproef van klanten, die dan een score geven over hun tevredenheid.

Hey! Boost: 80GB voor 25 euro na 1 jaar

Belangrijk om weten: dit label is verkregen met de aanbiedingen die in het vierde kwartaal van 2021 beschikbaar waren. In de tussentijd is er een belangrijke verandering ingevoerd, de Boost. Deze Boost beloont klanten voor hun loyaliteit door hun datavolume elk trimester met 25% te verhogen, tot aan de verdubbeling ervan. Een klant die geniet van hey!'s meest overvloedige tariefplan zal bijvoorbeeld na één jaar 80GB data bereiken voor dezelfde prijs, een totaal ongezien aanbod op de Belgische markt.

Katia Van Eecke, Directeur Operations Support van het uitgeroepen Product van het Jaar Worlwide: "Het aanbod van hey! kwam duidelijk als beste uit de bus bij het treetz panel van klanten, die overtuigd waren door zijn uiterst competitieve prijspunt en de overvloed aan data die het biedt. Het gebruik van het logo Product van het Jaar in 2022 zal dit nieuwe merk zeker helpen nieuwe klanten aan te trekken, aangezien het een zeer herkenbaar bewijs biedt van de kwaliteit van zijn diensten."

Christophe Dujardin, Chief Consumer Officer van Orange Belgium: "Het ontvangen van een dergelijke erkenning slechts enkele maanden na onze lancering is een uitstekend bewijs dat hey! de perfecte fit was om in te spelen op de behoeften van een deel van de Belgische markt en een teken dat onze meer gesegmenteerde aanpak, met een focus op studenten en jongeren voor hey!, volledig relevant is. En het is nog maar het begin, want we introduceren nieuwe features om steeds te anticiperen op de vraag van onze klanten en samen met hen te innoveren aan de ontwikkeling van het merk."

Meer info op https://www.poybelgium.com/nl/