Laatste twee units van SEGRO Park Amsterdam Airport verhuurd aan A2 Global Electronics en Instabox

24 November 2021

SEGRO, belegger en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed, heeft de laatste verhuurbare ruimte op de Rijnlanderweg verhuurd aan A2 Global Electronics en Instabox. Daarmee is het gehele SEGRO Park Amsterdam Airport volledig verhuurd.

A2 Global Electronics heeft een huurovereenkomst afgesloten voor de huur van 1.396 m². Het Amerikaanse technologiebedrijf is een bekende - en vertrouwde - speler in de elektronicadistributie. Het van oorsprong Zweedse bedrijf Instabox, gespecialiseerd in pakketbezorging en smartboxes, zal 1.871 m² huren op deze locatie. Instabox zet zich vol in op duurzaamheid en is ontzettend trots op het feit dat zij vanaf 1 november volledig fossielvrij bezorgen. Alle niet-elektrische bussen van Instabox rijden op HVO100 (biodiesel) brandstof. Met de komst van deze bedrijven wordt de diversiteit van de huurders op SEGRO-locaties verder uitgebreid.

Eelco Ouwerkerk, head of SEGRO Netherlands: “We mogen met recht spreken van een sterk jaar voor SEGRO in Nederland, met op dit moment een verhuurde totaaloppervlakte van 240.000 m². Op het moment zijn wij bezig met de afronding van onze nieuwe ontwikkeling, SEGRO Logistics Centre Venray, die 1 februari voltooid is. Tevens zijn de grondwerkzaamheden voor de uitbreiding van SPAA in uitvoering.”

SEGRO Logistics Centre Amsterdam Rijnlanderweg

SEGRO Park Amsterdam Airport biedt een flexibele locatie met logistieke units van 1.000 m² tot 19.486 m², die kunnen worden verhuurd als afzonderlijke units of gecombineerd tot grotere units. Met het voordeel van de nabijheid van Amsterdam en Schiphol Airport en de voordelen van een goede connectiviteit met de rest van Europa, is dit een perfecte locatie voor e-commerce, groothandel of kleine logistieke bedrijven.

Het SEGRO Park Amsterdam Airport is gelegen naast Schiphol, waar 1,6 miljoen ton vracht in verbinding staat met 322 bestemmingen. Het park is gemakkelijk bereikbaar over de weg door de uitstekende verbindingen met de A4 welke leidt naar het centrum van Amsterdam, de steden Den Haag en Rotterdam maar ook met de verlengde A5 richting de haven van Amsterdam. De nieuwe N201 biedt toegang tot Schiphol in minder dan 10 minuten, waardoor dit de best bereikbare zakelijke locatie in de regio van Amsterdam en Schiphol is.

 EINDE

Contact voor meer informatie

Joris Ouwerkerk, Marketing en Communicatie, SEGRO Netherlands
(06) 22 75 91 27 / [email protected]


Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Over SEGRO

SEGRO is een Brits Real Estate Investment Trust (REIT), genoteerd aan de London Stock Exchange en Euronext Parijs, is een toonaangevende eigenaar, beheerder en ontwikkelaar van moderne warehouses en industrieel vastgoed. SEGRO bezit of beheert 8,8 miljoen vierkante meter (95 miljoen vierkante voet) ter waarde van € 19,9 miljard en bedient klanten uit een breed scala van industriesectoren. De panden bevinden zich in en rond grote steden en op belangrijke transportknooppunten in Nederland en zeven andere Europese landen.

Al meer dan 100 jaar creëert SEGRO de ruimte die buitengewone dingen mogelijk maakt. Van moderne 'big box' warehouses, die voornamelijk worden gebruikt voor regionale, nationale en internationale distributieknooppunten, tot stedelijke magazijnen in de buurt van grote bevolkingscentra en bedrijfsgebied, levert SEGRO hoogwaardige activa die haar klanten in staat stellen te floreren.

Het streven van SEGRO om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij en het milieu is een integraal onderdeel van haar doelstellingen en strategie. Het SEGRO-raamwerk 'Responsible SEGRO' richt zich op drie langetermijnprioriteiten waar SEGRO volgens de onderneming de grootste impact kan hebben: Het bevorderen van CO2 voetafdruk, het investeren in lokale gemeenschappen en omgevingen en het koesteren van talent.

Bezoek www.SEGRO.com voor meer informatie.

Back to 2021

Accessibility tools
Powered by Sitecore