Ageas verhuist het hoofdkantoor, dat momenteel gevestigd is in het Brusselse Markiesgebouw, naar het Manhattan Center in Brussel. Met die verhuizing wil de Groep uiting geven aan haar ambitie om voor werknemers eenGreat Place to Growte zijn, een geweldige plek om te groeien, en tegelijkertijdeen duurzame werkomgevingbieden die aansluit bij de strategie van de Groep om van duurzaamheid in alle activiteiten een centraal thema te maken.

In de zoektocht naar een nieuwe locatie hield Ageas rekening met haar ambities over de manieren van werken in de toekomst. Concreet vertaalt dit zich ineen inspirerende en duurzame werkplek,met voldoende ruimte omsamen te werken en idee├źn uit te wisselen, ondersteund dooreen slimme digitale werkomgeving.

In lijn met onze nieuwe strategie en als antwoord op de nieuwe manieren van werken, zijn we op zoek gegaan naar een inspirerende omgeving waar duurzaamheid en het welzijn van onze werknemers centraal staan. We zijn verheugd dat we een nieuwe thuisbasis hebben gevonden voor het hoofdkantoor van Ageas die aansluit bij onze waarden en onze visie. Ik ben ervan overtuigd dat de verhuizing zal bijdragen aan onze ambitie om voor al onze werknemers een geweldige plek te zijn om te groeien, waar ze fantastische dingen kunnen verwezenlijken.

Hans De Cuyper, CEO Ageas

Het Manhattan Center is onlangs volledig gerenoveerd. Het is ontworpen vanuit een toekomstgerichte benadering die voorrang geeft aan duurzaamheid en welzijn. Het gebouw streeft naar een 'BREEAM excellent' certificering. De verhuizing zou plaatsvinden in het vierde kwartaal van 2022.